Woonclip
woonclip

Informatie aanvraag Contact Woonclip
Bezig met versturen

Woonclip met Dronebeelden

Onze ‘Woonclip’ is een speciaal voor villa’s, paardenobjecten en vrij gelegen objecten ontwikkelde korte film inclusief voice-over en muziek. Uniek bij dit product zijn de uit de hoogte gemaakte filmbeelden. Deze drone beelden geven een unieke kijk op de ligging, de mogelijkheden en de omvang. Op deze manier kunt u uw te koop staande object op alle social media kanalen en op Funda presenteren voor maar 395 euro, terwijl de exposure ongekend groot is.

Omdat we merken dat juist voor de wat grotere objecten de woonclip toch een erg geliefd en succesvol product is hebben we besloten om deze opnieuw te introduceren. En niet zomaar, maar tegen een zeer scherp tarief en voorzien van Dronebeelden.

Door het korte, maar zeer complete karakter wordt de film eenvoudig gedeeld en bekeken door alle ontvangers en woningzoekers. Zowel de woningeigenaar, de projectontwikkelaar als de makelaar kan de clip delen waardoor deze in een zeer groot netwerk wordt getoond. Op Facebook kan hij zelfs nog heel selectief worden gepromoot.

Daarnaast zetten we hem op ons YouTube kanaal dat meer dan 100.000 bezoekers per jaar heeft.

Indien gewenst kan de woonclip 2.0 ook op Funda worden gezet. De kracht van het product ligt juist in de online marketing op Funda, bij facebook, LinkedIn en Twitter, waarmee u een enorm aantal mensen bereikt. Uiteraard is de film onbeperkt te gebruiken tot de woning, de villa of het paardenobject is verkocht.

We leveren de woonclip voor dit tarief aan uw makelaar, uw tussenpersoon of rechtstreeks aan de particulier. Via de makelaar heeft soms meer effect omdat er dan, naast uw eigen netwerk, ook gebruik wordt gemaakt van het sociale netwerk van de makelaar. Heeft u interesse in dit product, neem dan direct contact met ons op, zodat uw woonclip nog binnen deze week online staat.

Niet alle objecten komen voor dit product in aanmerking. Onder andere de objecten binnen 10 kilometer van een luchthaven kunnen niet met een drone worden gefilmd. Twijfel? Bel ons!

Alles nog eens op een rij

  • compleet afgemonteerde woonclip
  • all-in tarief exclusief btw
  • Unieke Dronebeelden en indien gewenst Foto’s
  • Professionele voice-over
  • directe digitale aanlevering
  • oplevering binnen 5 werkdagen
  • advies m.b.t. de tekst
  • gratis plaatsing op ons Youtube kanaal (meer dan 100.000 bezoekers per jaar)
  • koppeling mogelijk met Google+,Facebook,Twitter,LinkedIn

Prijs

€ 395, exclusief btw

DIRECT BESTELLEN

of stel een vraag via het contactformulier (links). Start vandaag nog met een eigentijdse presentatie van uw woning in uw netwerk.

Meer producten